Trusty logo
בקרוב
ביטוח רכב
בקרוב
ביטוח נסיעות
אנשים חכמים משווים הצעות ביטוח

מדיניות פרטיות


אנא קיראו את מדיניות הפרטיות במלואם 

מדיניות הפרטיות שלנו בקצרה:

• טראסטי מספקת מידע על מוצרי ביטוח ופיננסים והשוואה ביניהם, כדי לסייע לכם למצוא ביטוח מתאים במחיר אטרקטיבי.

• לאחר שתבחרו את המוצר בו הנכם מעוניינים, נעביר את הפרטים שמסרתם לסוכן הביטוח והמבטח שבחרתם לשם יצירת קשר עמכם, קבלת הצעות מהם, ורכישת המוצר ישירות מהם.

• בשימושכם בשירות, אתם מסכימים לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות של החברה, לרבות איסוף, עיבוד ושימוש במידע האישי שלכם למטרות שונות המצוינות במדיניות הפרטיות, לרבות תפעול ושיפור השירות, יצירת קשר עמכם, משלוח הודעות שיווקיות, הצגת פרסומות, והעברת המידע אודותיכם לצדדים שלישיים. אנא קראו את המסמכים בעיון. אם אינכם מסכימים לתנאי השימוש או למדיניות הפרטיות,אנא הימנעו מהשימוש באתר ובשירות.

• אנא צרו קשר עמנו בכל עניין או שאלה, בכתובת הדוא"ל info@trusty.co.il, ונשמח לעזור.

ועכשיו בהרחבה-אנא קיראו את מדיניות הפרטיות שלנו במלואה:

1. מבוא והגדרות

1.1. טראסטי גרופ בע"מ, ח.פ. 515777852 ("החברה") מספקת מידע על מוצרי ביטוח ופיננסים והשוואה ביניהם, כדי לסייע לכם למצוא ביטוח מתאים במחיר הטוב ביותר, וזאת באמצעות אתר אינטרנט, אפליקציה, דואר אלקטרוני, תחלופת מסרים אוטומטית (chat bot), או אמצעים דיגיטליים ואחרים שהחברה מפעילה ("השירות").

1.2. לשם מתן השירות ותפעולו, אנחנו אוספים מידע אודותיכם, המשתמשים בשירות ("משתמשים"). מדיניות פרטיות זו מסבירה את המידע שאנו אוספים, השימושים שאנו עושים במידע, וזכויותיכם בקשר עם המידע האישי הנאסף אודותיכם. אם אינכם מסכימים למדיניות הפרטיות או לתנאי השימוש בשירות - המהווים הסכם מחייב בינינו - אנא הימנעו מהשימוש בשירות.

2. דרכי איסוף המידע – מידע עליכם נאסף על ידינו בכמה דרכים:

2.1. כשאתם מוסרים מידע מרצונכם תוך כדי השימוש השירות: למשל, במענה על שאלות ולחיצה על כפתורים, במילוי טפסים בשירות, בטופס יצירת קשר, בהתחברות על ידי רשת חברתית, בדירוגים ובתגובות למוצרים, מידע וכתבות בשירות, ובהעלאת קבצים לשירות. נציין, כי אין כל הכרח להשתמש בשירות או למסור מידע אודותיכם, אך אם ברצונכם לעשות שימוש בשירות כדי לקבל מסוכני ביטוח ומבטחים הצעות מחיר תואמות למצבכם, עליכם למסור מידע מלא ומדויק, והכל כפי שמוסבר בתנאי השימוש;

2.2. באחזור מידע אודותיכם מאתרי ממשלה, גופים פיננסיים ומבטחים, דוגמת משרד האוצר, המסלקה הפנסיונית, והר הביטוח;

2.3. בתכתובות שלכם עמנו בכל אמצעי תקשורת, או בתכתובות שלנו עם סוכני הביטוח והמבטחים שבחרתם בקשר עם פעילותכם בשירות; וכן -

2.4. באופן אוטומטי תוך כדי שימושכם בשירות – אנו מקבלים מידע על נתוני הגלישה והשימוש שלכם.

3. שימוש בעוגיות (Cookies)

3.1 כחלק מפעולת השירות, החברה עושה שימוש ב"עוגיות" (Cookies) – קבצי טקסט קטנים, אשר נשמרים בכונן הקשיח במחשבך האישי או במכשיר הנייד. קבצי ה"עוגיות" משמשים לזיהוי משתמשים, לאיסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, לאימות פרטים, להתאמת השירות להעדפות המשתמש, להצגת פרסומות מותאמות, ולצורכי אבטחת מידע.

3.2. אם אינכם רוצים לקבל "עוגיות", תוכלו לשנות את הגדרות הדפדפן שלכם, ואף למחוק קבצי "עוגיות" ישנים בכל עת. עם זאת, ביטול השימוש ב"עוגיות" או מחיקתן עלולים למנוע מכם להשתמש בשירות, או חלקים ממנו, ואף באתרי אינטרנט אחרים.

4. המידע שאנחנו אוספים ומעבדים – המידע שאנו אוספים ומעבדים אודותיכם, אפשר שיכיל מידע אישי, ובכלל זה את הפרטים הבאים:

4.1. פרטי זיהוי, ולמשל: שם פרטי, שם משפחה, מספר תעודת זהות, מספר רשיון נהיגה, תאריך לידה (או גיל), מין, מצב משפחתי, תמונת פרופיל, תמונת רקע (cover);

4.2. פרטי התחברות לשירות, ולמשל: שם משתמש, סיסמא, דואר אלקטרוני, פרופיל ברשת חברתית ששימש להתחברות;

4.3. פרטי יצירת קשר, ולמשל: כתובת מגורים, כתובת דואר אלקטרוני, מספרי טלפון;

4.4. מידע מרשתות חברתיות (דוגמת פייסבוק, גוגל, לינקדאין וטוויטר) ששיתפתם איתנו או שעשיתם בהן שימוש על מנת להתחבר לשירות;

4.5. נתונים ומידע אישי (בחלקו רגיש), שבחרתם למסור כחלק מהשירות בקשר עם מוצרים ביטוחיים ופיננסיים בהם התעניינתם, למשל: אזור מגורים, נתוני מבנים ודירות (סוג מבנה, מיקום, קומה, גיל המבנה, שווי התכולה, מטרת הביטוח, הרחבות לנזקי מים ורעידות אדמה), נתוני רכבים (סוג, דגם ומספר; מטרת השימוש ברכב), נתוני נהגים ברכב, נתוני עבר פלילי ושלילת רשיונות, נתוני מוטבים לביטוחים, נתוני גוף ובריאות (גובה, משקל, הרגלי עישון, מחלות, חיסונים, תרופות בשימוש, אלרגיות), קופת חולים, תחום עיסוק, נתוני הלוואות ומשכנתאות, שווי רכוש לביטוח, נתוני נסיעות לחו"ל (מטרת הנסיעה, יעד, מועדי הנסיעה, מספר הנוסעים ופרטיהם, הרחבות לביטוח), פרטים אודות ביטוחים קיימים ברשותכם, נתוני ביטוחי עבר, תביעות ביטוח (רכוש או גוף), ועצם התעניינותכם בביטוחים ומוצרים מסוגים שונים בשירות, ולרבות פרטי המוצרים, גובה הכיסוי בו אתם מעוניינים, תוספות והתאמות של המוצרים.

4.6. מידע אישי הכלול בתוכן משתמשים, בקבצים ובתמונות שהעלתם לשירות;

4.7. כל מידע אישי אחר שמסרתם תוך כדי התכתבות עמנו בכל אמצעי תקשורת.

4.8. עבור סוכני ביטוח, פרטים נוספים, ולמשל: מספרי רשיון סוכן, פרטי סוכנות הביטוח, לרבות כתובת, טלפונים, פקס, כתובות דואר אלקטרוני, כתובת אתר אינטרנט, תמונות, לוגו, עמודי פרופיל ברשתות חברתיות, שמות סוכנים בצוות ופרטי יצירת קשר שלהם, ותק, המוצרים המוצעים בשירות, נתוניהם ומחירם, נתוני הפניות ומכירות דרך השירות;

4.9. בנוסף, אנחנו אוספים מידע אודות נתוני הגלישה והשימוש שלכם, לרבות: מסכים בהם צפיתם ומשך הצפייה; קישורים עליהם לחצתם; כתובת IP; נתוני דפדפן ומערכת הפעלה; נתוני מחשבים, טלפונים ניידים וטאבלטים בהם נעשה שימוש; היסטוריית גלישה והפניות על ידי אתרים חיצוניים; מספרי זיהוי בפלטפורמות פרסום דיגיטלי; נתוני קישוריות נתונים; העדפות שפה; וכיוצא באלה נתונים דיגיטליים, שבדרך כלל אין בהם כדי לזהות אתכם באופן אישי.

5. מידע אישי אודות ילדים – השירות מיועד לבגירים בני 18 ומעלה, אזרחי ותושבי ישראל.

החברה איננה אוספת במודע מידע אישי אודות ילדים, למעט כמבוטחים על ידי הוריהם או אפוטרופוס אחר (למשל, בביטוח נסיעות לחו"ל עבור משפחה). אנא צרו עמנו קשר בכל מקרה בו אתם חוששים למידע אישי של ילדים שנשמר בטעות או בשוגג בשירות.

6. מטרות עיבוד המידע והשימוש במידע – החברה אוספת ומעבדת את המידע אודותיכם לשם המטרות הבאות:

6.1. הפעלת ותפעול השירות, לרבות הנגשת מידע מתאים ומוצרים ביטוחיים ופיננסיים שונים לפי נתוניכם, בירור פרטי הביטוחים הקיימים שלך באתר הר הביטוח של משרד האוצר, העברת המידע לטיפול סוכני הביטוח והמבטחים לשם משלוח הצעות אליכם לקראת חתימה על חוזי ביטוח ביניכם לבינם, הצגת תוכן משתמשים, וקיום יתר תנאי השירות, המהווים הסכם מחייב בינינו;

6.2. שיפור השירות, המוצר והשירותים הניתנים במסגרתו, לרבות הצעת מוצרים חדשים, תכונות חדשות, שיפור ביצועים, והתאמה למכשירים שונים;

6.3. תקשורת עמכם בכל אמצעי תקשורת, לרבות הודעות שירות ותמיכה;

6.4. משלוח מידע שיווקי, מתן שירותי דיוור, ומשלוח דברי פרסומת והצעות לרכישת שירותים ו/או מוצרים נוספים העשויים לעניין אתכם, מטעם החברה או מטעם אחרים, וזאת בכל אמצעי תקשורת, לרבות (אך מבלי לפגוע בכלליות האמור) דואר, דואר אלקטרוני, הודעות בטלפון הנייד, צ'טים, רשתות חברתיות ומנועי חיפוש, וכן הצגת פרסומות במסגרת השירות ובמסגרת אתרי אינטרנט אחרים. הסכמתכם לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות של החברה מהווה הסכמה לקבל דברי פרסומת כאמור בחוק התקשורת (בזק ושידורים), התשמ"ב-1982 וחוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981. אתם מסכימים ומאשרים בזאת, באופן בלתי חוזר, כי לא יהיו לכם טענות, דרישות ו/או תביעות כנגד החברה בנוגע לאמור. באפשרותכם לבקש מאיתנו את הסרתכם מרשימות תפוצה של החברה, באמצעות משלוח הודעת בקשה ברורה לכתובת info@trusty.co.il; מובן לכם, כי אין לחברה שליטה על דיוורים שיישלחו אליכם מסוכני ביטוח ומבטחים שקיבלו את פרטיכם, לבקשתכם ובהסכמתכם, כחלק מהשירות.

6.5. ניתוח פרופיל המשתמשים באתר לשם שיווק (טרגוט) לאנשים בעלי מאפיינים דומים (lookalikes) ברשת האינטרנט ובעולם הפיזי;

6.6. אבטחת מידע, מניעת התחזות וגישה בלתי מורשית לשירות, מניעת שימושים אסורים בשירות ובמחשבי החברה;

6.7. הגנה על החברה ועובדיה, לרבות הגנה על אינטרסים לגיטימיים של החברה, ובכלל זה: ניהול הליכים בפני בתי משפט וערכאות שיפוטיות אחרות, הגשת תלונות לרשויות החוק, והתגוננות בפני הליכים כאמור;

6.8. הגנה על אינטרסים לגיטימיים שלכם ושל צדדים שלישיים, דוגמת סוכני ביטוח, מבטחים ומוטבים, ובכלל זה מניעת נזק לגוף או לרכוש;

6.9. עבור סוכני ביטוח ומבטחים – הנגשת מידע אודות הסוכנות, סוכני הביטוח והמבטחים למשתמשים בשירות; תפעול השירות והעברת מידע אליכם ומכם; קיום ההסכמים בין החברה לביניכם;

6.10. קיום דרישות החוק ורשויות החוק בקשר עם כל דרישה חוקית מהחברה.

7. הבסיס החוקי לאיסוף המידע הינו ההסכם עמכם (תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות), לרבות פעולות לקראת ההסכם (גלישתכם באתר ושימושכם בשירות), קיום חובות החברה על פי כל דין או הסכם; הגנה על אינטרסים לגיטימיים של החברה; ו/או הסכמתכם בעת השימוש בשירות.

8. שיתוף המידע עם צדדים שלישיים

8.1. על מנת לספק את השירות, אנחנו רשאים לספק את כל המידע אודותיכם בידינו עם סוכני הביטוח והמבטחים שבחרתם במהלך השימוש בשירות, כדי שאלו יוכלו ליצור עמכם קשר, להציע לכם הצעות למוצרי ביטוח ומוצרים פיננסיים נוספים, לייעץ לכם בתחום עיסוקם ובהתאם לרשיונם, ולהתקשר עמכם או עבורכם בחוזי ביטוח. סוכני הביטוח והמבטחים רשאים גם הם לעשות שימוש במידע שלכם – שקיבלו מאיתנו - בעצמם לפי תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות כאן. בכל שאלה ובקשה בקשר לשימוש של סוכני הביטוח והמבטחים במידע שלכם, לאחר אספקתו על ידי החברה אליהם, אנא פנו ישירות אל סוכן הביטוח או המבטח המדובר.

8.2. אנו מעבדים את פרטיכם במחשבים ובשרתים שלנו, וכן בשרתים נוספים של צדדים שלישיים בישראל ומחוץ לארץ ברחבי העולם, המבצעים עבורנו פעילויות עיבוד שונות הדרושות לתפעול השירות, לצורך הפעילות שלנו וניהול העסקים שלנו, ואנחנו משתפים מידע עם צדדים שלישיים כפי שנדרש. צדדים שלישיים אלה עשויים לכלול שירותי אכסון בענן (כגון Google, Amazon ו-InterCloud), שירותי SMS (כגון InforUMobile ו-SMSMobile), שירותי דוא"ל (כגון Microsoft Exchange, Gmail ו-Mailgun), מערכות גיבוי (כגון Google One), שירותי אנליזה וסטטיסטיקה (כגון Google Analytics), טכנולוגיית פרסום (כגון Google Ads ו-Facebook Ads), טכנולוגיית אבטחה ועוד. אנו מגבילים את המידע שאנו חולקים עם כל צד שלישי בהתבסס על הצורך העסקי בשימוש בשירותיו, כדי להגן על המידע שלך, תוך שימוש יעיל בשירותי אותו צד שלישי.

8.3. אנו עשויים לשתף חלק מהפרטים שלכם עם צוות החברה ושותפים העסקיים שלנו, לצורך מחקר וניתוח, הזדמנויות לשיתוף פעולה, קידומי מכירות משותפים, מכירות ואירועים.

8.4. אנו עשויים גם לשתף מידע שאינו מזהה אתכם באופן אישי ומידע מצטבר אודות מספר רב של משתמשים לכל מטרה. מידע שכזה אינו מהווה מידע אישי, ושיתופו איננו מאפשר את זיהויכם.

8.5. ייתכן שנצטרך לחלוק את המידע שלכם עם רשויות אכיפת החוק, בתי משפט וגופים ממשלתיים אחרים, אם יורו לחברה לעשות כן על ידי הגופים המוסמכים ועל פי החוק החל בעניין.

8.6. אם נהיה מעורבים במיזוג, מכירת נכסים, עסקת מימון, פירוק, פשיטת רגל, או רכישת החברה או נכסיה לחברה אחרת, אנו עשויים לשתף את המידע שלכם עם אותה חברה ויועציה לפני מועד העסקה ולאחריו.

9. אבטחת מידע - החברה נוקטת באמצעי אבטחת מידע מתקדמים ומקובלים התואמים את הנהוג באתרי ושירותי אינטרנט מסוג זה. אנחנו מתקשרים עם ספקים שרמת אבטחת המידע של שירותיהם היא גבוהה, ומבהירים לסוכני הביטוח והמבטחים שאנו עובדים איתם את חובתם לשמור על המידע שלכם על פי דרישות כל דין ובצורה ראויה. על אף מאמצי החברה, החברה איננה מבטיחה ואיננה ערבה לכך, כי מסדי הנתונים שלה, לרבות מידע שמסרתם, לא יפרצו, וכי מידע אודותיכם לא יגיע לצד ג' שאיננו מורשה.

10. שימור המידע בידי החברה

10.1. אנו שומרים מידע שאנו אוספים לתקופות שונות, בהתאם לסוג המידע, משך אספקת השירות למשתמשים, משך ההסכמים שלנו עם סוכני ביטוח ומבטחים שונים, דרישות משפטיות לגבי סוגים מסוימים של מידע, וגורמים אחרים. באופן כללי, אנו נשמור את המידע האישי שלכם לתקופה הנדרשת באופן סביר כדי למלא את המטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו, אלא אם כן נדרשת תקופת אחסון ועיבוד ארוכה יותר או מותרת על פי חוק. אנו נשמור בידינו מידע גם כל עוד יש צורך לברר וליישב סכסוכים ומחלוקות, ועל מנת לאכוף את הזכויות שלנו על פי כל דין והסכם, וכן על מנת להגן על העובדים, הלקוחות והשותפים שלנו.

10.2. אם לא נזדקק עוד למידע שלכם למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו, נמחק אותו. במקרים מסוימים ייתכן שלא נוכל למחוק לחלוטין את המידע מסיבות טכניות או תפעוליות, לדוגמה באמצעי אחסון המצויים בארכיון או בגיבוי. במקרים כאלה, ננקוט באמצעים סבירים כדי לאבטח את כל המידע שעדיין מאוחסן על ידינו בהתאם לנוהלי אבטחת המידע של החברה.

11. זכויותיכם לגבי המידע שלכם – החברה שומרת על הוראות החוק, ומכבדת את כל זכויותיכם על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981, התקנות מכוחו, חוק התקשורת (בזק ושידורים), התשמ"ב-1982, וחוקים אחרים החלים על פעילות החברה. כך למשל, כל אדם זכאי לעיין במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו, ומצא כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למחוק אותו במידת הצורך. בנוסף, אתם זכאים להימחק מרשימות תפוצה לצרכי דיוור ישיר. אנא פנו אלינו בכל בקשה בעניין זכויותיכם על פי החוק ומימושן.

12. שינויים במדיניות הפרטיות – החברה שומרת את הזכות לבצע שינויים במדיניות פרטיות זו (כמו גם ביתר תנאי השימוש), בהתאם להתפתחויות המוצר, השירות, ושינויים במשק ובחקיקה. מדיניות הפרטיות שחלה לגביכם הינה המדיניות כפי שפורסמה בשירות בעת שימושכם האחרון בו. אנא בדקו את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות בעת שימושכם בשירות.

13. יצירת קשר – אתם מוזמנים ליצור קשר עם החברה בכל עניין, שאלה ובקשה לפי הפרטים הבאים: טראסטי גרופ בע"מ, ח.פ. 515777852 כתובת למשלוח דואר: יגאל אלון 94 א', תל-אביב יפו 6789139  טלפון: 072-2441181 דואר אלקטרוני: info@trusty.co.il






צור קשר
אנא הזן את הפרטים הבאים ונחזור אליך בהקדם

אנשים חכמים משווים הצעות ביטוח

יש לנו הצעה מעניינת בשבילך

איתור ביטוחים כפולים ומיותרים מול כל חברות הביטוח
קבל/י דוח ברור מהר הביטוח של תיק הביטוח, איזה כיסוי ביטוחי קיים, המחיר שאתם משלמים בכל חודש עבורם, אבאיזה חברת ביטוח נמצאת הפוליסה, והכי חשוב האם הם מתאמים לצרכים שלכם כיום וכיצד ניתן לשפר ולחסוך מאות ולעיתים אלפי שקלים על מה שאתם משלמים.

לצורך אבטחה אנא הזן את המספר הטלפון הנייד שלך על מנת
שנוכל לאמת כי הבקשה לקבלת המידע נעשית באמצעותך
אנשים חכמים משווים הצעות ביטוח

אימות מספר טלפון

ברגעים אלה נשלח אליך קוד למכשיר הנייד שלך, אנא הזן את הקוד לאימות.

תאריך הנפקת תעודת הזהות

תאריך הנפקת תעודת הזהות מופיע בתעודת הזהות כפי שמסומן בתמונה זו:

אם מספר תעודת הזהות הוא של קטין (שעדיין לא הונפקה עבורו תעודת זהות), יש למלא ביום, בחודש ובשנה "נתון חסר". המידע המשמש לזיהוי מתעדכן מול מרשם האוכלוסין אחת לחודש. אם הונפקה עבורכם לאחרונה תעודת זהות חדשה, יכול להיות שתאריך ההנפקה טרם עודכן במערכת. במקרה כזה, הזינו את תאריך הנפקת תעודת הזהות הישנה, ואם אינכם יודעים אותו, נסו שנית במועד מאוחר יותר.